hírek

A csodálatos makrobiotika

A makrobiotikus táplálkozás az egészséges életmód egyik formája. Kóstoljátok meg az ehhez az életformához kifejlesztett mini kenyereinket, amelyek kétféle változatban kaphatók, illetve rendelhetők üzl...

Tovább
május
30

Szép volt fiúk!

A 2018-as év leggyorsabb és leginnovatívabb csapatát támogatta termékeivel pékségünk az Egerben megrendezett XI. Nemzetközi Aventics Pneumobil versenyen.

Tovább
május
17

Újabb bankkártyás üzletünk lett

Újabb üzletünkben, az egri Koszorú utcai Numan boltban is elérhető lett a bankkártyás fizetés, így már az alábbi öt Numan Pékségben vásárolhattok kártya használatával:

Tovább
április
23

Éredekességek a tönkölybúzáról

A tönkölybúza az egyik legősibb magyar gabonafajta. Nagyon értékes alapanyag, magas fehérje-, telítetlen zsírsav- és vitamin-, valamint antioxidáns tartalma miatt.

Tovább
április
19

Indul a medvehagyma szezon

A hagyma egészséges és a medvehagymának is számos jótékony hatása ismert: jót tesz az emésztésnek, enyhíti a fejfájást, csökkenti a magas vérnyomást.

Tovább
április
12

Kellemes húsvéti ünnepeket

Minden kedves vásárlónknak és munkatársunknak kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk.

Tovább
március
29

Húsvét 1.0

Elkezdtük az ötletelést a közelgő Húsvét kapcsán. A ma reggeli próbasütésből már látható, hogy alakul a kínálat. Kellemes készülődést kívánunk minden kedves vásárlónknak az ünnepekre....

Tovább
március
20

Nőnap

Minden kedves HÖLGY vásárlónknak és munkatársunknak nagyon boldog Nőnapot kívánunk!

Tovább
március
08

Szendvicsek egészséges kenyerekből

Az egri Western Étterem catering szolgálata egészséges alapokra helyezte a szendvicseket. A csökkentett szénhidráttartalmú és makrobiotikus alapokat magunk kísérleteztük ki.

Tovább
március
01

Valentin nap 2018

Az idei Valentin napon is meglepjük vásárlóinkat egy kis ajándékötlettel. A szívecskéket keressétek üzleteinkben a mai naptól február 14-ig.

Tovább
február
12

Egészségesen

Fő az egészség! Megint kisütöttünk valamit. Kóstoló február 6-án, a készlet erejéig. Sokan kerestétek, így tervbe kerültek az egészséges tönköly sütik édes és sós változatban egyaránt. A szilva- és ep...

Tovább
február
06

Hamarosan Makláron is Piacetto

Hamarosan átalakul a maklári üzletünk. A boltot egy kis kávézó helyiséggel bővítjük, ahol az üzleteinkben megszokott Lauruni kávé mellett a prémium minőségű Piacetto is felkerül a kávélapra....

Tovább
január
15
Címünk

1133 Budapest, Pannónia utca 91.
Hungary

Telefon:
+36 30 527 38 13
Kövess minket
2016. © Minden jog fenntartva