hírek

Segíts velünk az idősek otthonának!

Hímzett zsákvászon szütyőinket a Bélapátfalvi Idősek, Fogyatékosok Otthonának lakói készítik. Megvásárlásukkal teljes mértékben az intézmény gondozottjait támogatjátok és környezetünket is óvjátok! K...

Tovább
március
12

Óvd velünk a környezetet!

A héten üzleteinkbe kerülnek a papír és vászontáskák. Utóbbiak árából 300 Ft levásárolható. A Numan 2020 logóval ellátott termékek vásárlásával Te is teszel környezetünk megóvásáért!...

Tovább
február
26

Numan kenyér hajtotta a bükki túrázókat

Pékségünk idén is kenyér adománnyal támogatta a Bükki Kihívás 2020 éjszakai teljesítménytúra résztvevőit. Az eseményt a Kárpát Egyesület szervezte.

Tovább
február
06

Év végi adományunk

Társaságunk az elmúlt év végén is támogatta a családok átmeneti otthonát. Ezúttal is bejglit sütöttünk a rászorulóknak.

Tovább
január
29

Pék állást hirdetünk

A Numan Pékség csapatába keresünk pék kollégákat maklári és káli munkavégzésre. Ha szívesen dolgoznál velünk, kérjük, küldd el önéletrajzodat a cikkben szereplő elérhetőségre.

Tovább
január
28

Karácsony

Áldott békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk minden kedves vásárlónknak és üzleti partnerünknek. Ünnepi nyitvatartásunk a hírre kattintva olvasható.

Tovább
december
20

Csizmákat az ablakba!

Idén is jön a Mikulás. Felnőtteknek, gyerekeknek, időseknek sok-sok meglepetést és "virgácsmentes" csizmákat kívánunk december 6. reggelére.

Tovább
december
05

Együtt a Vöröskereszttel

Társaságunk munkavállalói évek óta aktív véradók. Az idei esztendőben a Vöröskereszt egy oklevéllel köszönte meg vállalatunk dolgozóinak a véradásokon történő részvételt.

Tovább
november
26

Közeleg...

November közepén már nem túlzás azt állítani,hogy közeleg a karácsony. Mi is hangolódunk kicsit, kisültek az első hírnökök.

Tovább
november
15

"Diáknaposaink"

Ma indulnak a diáknapok az egri Dobó gimiben. A fiatalok a suli közvetlen szomszédságában lévő üzletünkben gyűjtötték be az energiát a programokra.

Tovább
október
04

Beszökött az ősz

Ha ősz, akkor újra előtérbe kerülnek az évszakhoz kapcsolódó ízek. Keressétek boltjainkban a noszvaji szilvalekváros termékeket! Többségük teljes kiőrlésű tönköly tésztába töltve kapható....

Tovább
szeptember
12

Új kenyér

Augusztus 20-án nemcsak az államalapítást ünnepeljük, hanem az aratás végét, az új kenyeret is. Mi már elkezdtük.

Tovább
augusztus
17
Címünk

1133 Budapest, Pannónia utca 91.
Hungary

Telefon:
+36 30 527 38 13
Kövess minket
2016. © Minden jog fenntartva