hírek

Szombat 13.00

A 65 év alattiak ellátása érdekében az egri és füzesabonyi üzleteink szombaton 13.00 óráig tartanak nyitva. Makláron délután is várjuk a vásárlókat.

Tovább
április
03

Vigyázzunk egymásra!

Nálunk is kikerültek a plexik. Eddig 6 üzletünk lett biztonságosabb. Vigyázzunk egymásra!

Tovább
április
02

Változások

Kedves Vásárlóink! A járványra való tekintettel - dolgozóink és az önök védelmében - négy üzletünk nyitvatartása az alábbiak szerint változik.

Tovább
március
30

Respekt

Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy változatlan a bizalmatok a Numan Pékség felé, ahogy azt is, hogy betartjátok az általunk kért higiéniai szabályokat. Kérjük, továbbra is vigyázzatok DOLGOZÓINK egészs...

Tovább
március
24

Házhozszállítás Makláron

A kialakult vírushelyzetre tekintettel március 18-tól az idősek és mozgássérültek részére házhozszállítást szervezünk az önkormányzattal karöltve Makláron.

Tovább
március
18

Vigyázzunk egymásra!

Kedves Vásárlók! Az Önök és munkatársaink egészsége érdekében, ma délutántól a kisebb üzleteinkben egy, a nagyobb egységekben egyszerre három vásárló tartózkodtahat. Csak így tudjuk biztosítani termé...

Tovább
március
16

Segíts velünk az idősek otthonának!

Hímzett zsákvászon szütyőinket a Bélapátfalvi Idősek, Fogyatékosok Otthonának lakói készítik. Megvásárlásukkal teljes mértékben az intézmény gondozottjait támogatjátok és környezetünket is óvjátok! K...

Tovább
március
12

Óvd velünk a környezetet!

A héten üzleteinkbe kerülnek a papír és vászontáskák. Utóbbiak árából 300 Ft levásárolható. A Numan 2020 logóval ellátott termékek vásárlásával Te is teszel környezetünk megóvásáért!...

Tovább
február
26

Numan kenyér hajtotta a bükki túrázókat

Pékségünk idén is kenyér adománnyal támogatta a Bükki Kihívás 2020 éjszakai teljesítménytúra résztvevőit. Az eseményt a Kárpát Egyesület szervezte.

Tovább
február
06

Év végi adományunk

Társaságunk az elmúlt év végén is támogatta a családok átmeneti otthonát. Ezúttal is bejglit sütöttünk a rászorulóknak.

Tovább
január
29

Pék állást hirdetünk

A Numan Pékség csapatába keresünk pék kollégákat maklári és káli munkavégzésre. Ha szívesen dolgoznál velünk, kérjük, küldd el önéletrajzodat a cikkben szereplő elérhetőségre.

Tovább
január
28

Karácsony

Áldott békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk minden kedves vásárlónknak és üzleti partnerünknek. Ünnepi nyitvatartásunk a hírre kattintva olvasható.

Tovább
december
20
Címünk

1133 Budapest, Pannónia utca 91.
Hungary

Telefon:
+36 30 527 38 13
Kövess minket
2016. © Minden jog fenntartva