hírek

Kellemes húsvéti ünnepeket

Minden kedves vásárlónknak és munkatársunknak kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk.

Tovább
március
29

Húsvét 1.0

Elkezdtük az ötletelést a közelgő Húsvét kapcsán. A ma reggeli próbasütésből már látható, hogy alakul a kínálat. Kellemes készülődést kívánunk minden kedves vásárlónknak az ünnepekre....

Tovább
március
20

Nőnap

Minden kedves HÖLGY vásárlónknak és munkatársunknak nagyon boldog Nőnapot kívánunk!

Tovább
március
08

Szendvicsek egészséges kenyerekből

Az egri Western Étterem catering szolgálata egészséges alapokra helyezte a szendvicseket. A csökkentett szénhidráttartalmú és makrobiotikus alapokat magunk kísérleteztük ki.

Tovább
március
01

Valentin nap 2018

Az idei Valentin napon is meglepjük vásárlóinkat egy kis ajándékötlettel. A szívecskéket keressétek üzleteinkben a mai naptól február 14-ig.

Tovább
február
12

Egészségesen

Fő az egészség! Megint kisütöttünk valamit. Kóstoló február 6-án, a készlet erejéig. Sokan kerestétek, így tervbe kerültek az egészséges tönköly sütik édes és sós változatban egyaránt. A szilva- és ep...

Tovább
február
06

Hamarosan Makláron is Piacetto

Hamarosan átalakul a maklári üzletünk. A boltot egy kis kávézó helyiséggel bővítjük, ahol az üzleteinkben megszokott Lauruni kávé mellett a prémium minőségű Piacetto is felkerül a kávélapra....

Tovább
január
15

Boldog új évet!

Minden kedves vásárlónknak eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk! Üzleteink 2018-ban is szeretettel várják önöket.

Tovább
január
01

Cakumpakk

Szendvicsalapjainkkal már a Cakumpakk Bisztró kínálatában is találkozhattok. Igazán sok különlegességet töltenek az egyedileg nekik gyártott finomságainkba.

Tovább
december
13

Indul a bejgli szezon

December második hetében a Numan Pékség boltjainak polcaira kerül az eredeti bejgli. Kóstoljátok meg prémium minőségű karácsonyi termékeinket.

Tovább
december
05

Újabb fejlesztés zárult a Numan Pékségben

A "Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése" hitelprogram keretében a Numan Pékség maklári üzemében fejlesztettünk új eszközök beszerzésével.

Tovább
november
20

Újra pozsonyi kifli

A hidegre forduló időben egyre többen kerestétek üzleteinkben a mákos és diós pozsonyi kiflit. November elejétől újra elérhető minden boltunkban ez az "idényfinomság".

Tovább
november
06
Címünk

1133 Budapest, Pannónia utca 91.
Hungary

Telefon:
+36 30 527 38 13
Kövess minket
2016. © Minden jog fenntartva