hírek

Karácsony

Áldott békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk minden kedves vásárlónknak és üzleti partnerünknek. Ünnepi nyitvatartásunk a hírre kattintva olvasható.

Tovább
december
20

Csizmákat az ablakba!

Idén is jön a Mikulás. Felnőtteknek, gyerekeknek, időseknek sok-sok meglepetést és "virgácsmentes" csizmákat kívánunk december 6. reggelére.

Tovább
december
05

Együtt a Vöröskereszttel

Társaságunk munkavállalói évek óta aktív véradók. Az idei esztendőben a Vöröskereszt egy oklevéllel köszönte meg vállalatunk dolgozóinak a véradásokon történő részvételt.

Tovább
november
26

Közeleg...

November közepén már nem túlzás azt állítani,hogy közeleg a karácsony. Mi is hangolódunk kicsit, kisültek az első hírnökök.

Tovább
november
15

"Diáknaposaink"

Ma indulnak a diáknapok az egri Dobó gimiben. A fiatalok a suli közvetlen szomszédságában lévő üzletünkben gyűjtötték be az energiát a programokra.

Tovább
október
04

Beszökött az ősz

Ha ősz, akkor újra előtérbe kerülnek az évszakhoz kapcsolódó ízek. Keressétek boltjainkban a noszvaji szilvalekváros termékeket! Többségük teljes kiőrlésű tönköly tésztába töltve kapható....

Tovább
szeptember
12

Új kenyér

Augusztus 20-án nemcsak az államalapítást ünnepeljük, hanem az aratás végét, az új kenyeret is. Mi már elkezdtük.

Tovább
augusztus
17

Megújulás Budapeseten

Az egri üzleteinkhez hasonlóan a budapesti egységünk is megújúlt a nyáron. Szeretettel várjuk régi és új vásárlóinkat Újlipótvárosban a Pannónia u. 91-ben.

Tovább
július
23

Vakáció

Kitört a vakáció! Minden gyerkőcnek és diáknak csuda szép nyarat kívánunk!

Tovább
június
21

Jót tenni mindig jó

Pékségünk az idei gyereknapon is pogácsával támogatta a Családok Átmeneti Otthonát Egerben. A segítő ajándékért az intézmény dolgozói egy kedves rajzot és pár hangulatfotót is eljuttattak Társaságunk...

Tovább
június
10

Szép volt "Műszakik"!

Idén is Numan termékek hajtották a csapatot, a csapat pedig a rendezvény legjobb pneumobilját. Gratulálunk a sikerhez! Szép volt lányok, fiúk!

Tovább
május
14

Bringás Reggeli 2019

Társaságunk idén is támogatta az egri Bringás Reggelit. A program keretében minden "reggeli" kerékpáros péksüteményt kapott a szervezők jóvoltából.

Tovább
április
30
Címünk

1133 Budapest, Pannónia utca 91.
Hungary

Telefon:
+36 30 527 38 13
Kövess minket
2016. © Minden jog fenntartva